Visit our pharmacy partners:Folic Acid (Vitamin B9)Pink Female ViagraMinipress
This pharmacy shop:Cold Balm

Intelledox is in het Nederlands beschikbaar, dit in nauwe samenwerking met The Livingstone Group BV, die de vertaling en het testwerk verzorgde. The Livingstone Group merkt dat er vanuit de Nederlandse markt behoefte is aan de document generatie en output management software in de eigen taal. Dit was de reden om een vertaling in het [...]

Intelledox is in het Nederlands beschikbaar, dit in nauwe samenwerking met The Livingstone Group BV, die de vertaling en het testwerk verzorgde. The Livingstone Group merkt dat er vanuit de Nederlandse markt behoefte is aan de document generatie en output management software in de eigen taal. Dit was de reden om een vertaling in het Nederlands te laten maken. Omdat de alom geroemde flexibiliteit ook aan de development kant van Intelledox is doorgevoerd, kan dit in relatief korte tijd gerealiseerd worden.

Intelledox is intellegente document creatie software. Met Intelledox maakt u complexe documenten in minuten. Omdat de document engine volledig op basis van XML werkt wordt deze ook regelmatig ingezet als lijm tussen diverse applicaties. Intelledox is namelijk ook prima in staat om data uit diverse bronnen te verzamelen, dit op basis van business rules te bewerken, en vervolgens in 1 of meer formaten af te leveren. Dit alles vanaf nu dus ook met een Nederlandstalige interface.